TILBUD
Captain Sig's krabbeagn

Captain Sig's krabbeagn

199,00 NOK 239,00 NOK

(inkl. mva.)
Ingen produktomtale
Modell/varenr.: 510090
Vekt: 3 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Sig Hansen, kjent for de fleste fra Deadliest Catch (Livsfarlig Fangst) på Discovery har sammen med norske forskere utviklet et krabbeagn for taskekrabbe. 8 agn pr pose

Agnet er en slags tablett som legges rett i agnposen. (unngå agnboks). En del vil gå raskt i oppløsning, for raskest mulig å spre "godlukten" til alle krabbene i området. Den andre delen av tabletten er langtidsvirkende og skal sørge for å tiltrekke seg krabber i 48 timer totalt.

 

Agnet er basert på restråvarer fra fiskeindustrien, naturlige kjemikalier og er formet som tørre briketter. Det er enkelt å oppbevare, renslig og ikke minst tidsbesparende i forhold til selv å fiske etter agn. Når agnbriketten kommer i kontakt med vann, vil den gi fra seg en sterk lukt som varer i opptil 48 timer. Det gir også krabber som er langt unna tid til å finne teina.
Utover disse fordelene er det en stor gevinst for miljøet: I Norge alene brukes det 20 tonn agn per dag. Dette er i hovedsak sei. Å benytte seg av restråvarer vil dermed spare verdens matfat. Det er ikke uvanlig at en yrkesfisker bruker flere uker i året på å fiske agn i forkant av sesongen. Noe som krever både drivstoff, oppbevaringsplass og nedfrysing.

Produktet produseres i Norge.

 

 

 

Andre kunder har også kjøpt