SONY XAV-AX8050D, DAB+, BT, 8,95", Apple CarPlay / WebLink

SONY XAV-AX8050D, DAB+, BT, 8,95", Apple CarPlay / WebLink

7.990,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale

Modell/varenr.: SONXAV-AX8050D
Vekt: 2 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

1-DIN radio med stor 8,95" berøringsskjerm, 4x55W, 3 x pre-out, 10 bånd EQ, navigering, klar for ryggekamera, og mye mer!

Uansett om du får veibeskrivelser, ser etter en sang på smarttelefonen eller tilpasser lyden, er det enkelt å se alt på den 22,7 cm (8,95 tommer) store berøringsskjermen med antigjennskinn for tryggere bruk på veien.

 

Stor berøringsskjerm
En stor antigjenskinnsskjerm på 22,7 cm (8,95 tommer) gir deg mer intuitiv og tryggere kontroll over musikkavspilling og smarttelefonfunksjoner.

 

Treveis justerbar brakett
Den robuste braketten kan justeres i tre retninger, noe som gir fleksibel montering.

 

Bruk den sammen med en smarttelefon
Koble til en kompatibel Apple- eller Android-smarttelefon for å få veibeskrivelser, strømme musikk med mer.

 

Alt lett tilgjengelig
Uansett om du får veibeskrivelser, ser etter en sang på smarttelefonen eller tilpasser lyden, er det enkelt å se alt på den 22,7 cm (8,95 tommer) store berøringsskjermen med antigjennskinn for tryggere bruk på veien.

 

Treveis justerbar brakett
En robust brakett som kan justeres i tre retninger. Med fleksible monteringsalternativer kan den monteres i en rekke kjøretøy.
Tilt: + / - 10 grader
Dybde: 40 mm min / 60 mm maks
Høyde: 60 mm

 

Smartere kjøring med intelligent talekontroll
Koble smarttelefonen din til XAV-AX8050D-mediemottakeren, og snakk gjennom mikrofonen som følger med. Talekontroll gjør det tryggere og enklere å navigere, kommunisere og spille av musikk på veien.


Siri med Apple CarPlay
Få enkel tilgang til iPhone-funksjonene du har bruk for, bare ved å snakke til Siri. Du har kontrollen over musikk, kart, telefonsamtaler og meldinger.

 

Din personlige kartleser
Få veibeskrivelser i sanntid uten å ta hendene av rattet. Du kan få hjelp til å finne frem til bestemmelsesstedet, eller du kan søke etter stoppesteder på reisen.
Navigering med Apple CarPlay
Fortell Siri hvor du har tenkt deg, så får du veibeskrivelser i sanntid mens du kjører.

 

WebLink4-kompatibel
WebLink er en enkel appleveringsplattform spesielt utviklet for bruk i kjøretøy. Med en Android- eller iOS-enhetstilkobling kan du bruke kompatible apper på XAV-AX8050D-skjermen for å få pålitelig og responsiv infotainment på veien.

 

Lytt til musikk på din egen måte
En rekke tilpasningsalternativer gjør det mulig å tilpasse lyden slik du vil. En innebygget forsterkning på 4 x 55 W gir klar lyd selv ved høyt volum.

 

Klar og kraftig forsterkning
Dynamic Reality-forsterker 2 på 4 x 55 W gir avansert signalbehandling og fjerner forstyrrelser, slik at musikken blir klar og detaljert – selv når du skrur opp volumet.

 

Enkel knappekontroll
Få øyeblikkelig tilgang til vanlige funksjoner som volum, kilde, lydinnstillinger og talekontroll for trygg og enkel betjening mens du kjører.

 

Klar for bakkamera
Har du installert et kamera bak på bilen? Vis opptaket på skjermen og bruk justerbare hjelpelinjer som hjelper deg med å rygge trygt.

 

Hurtigaktivering
Med hurtigaktiveringen fra Sony blir du klar til å dra så fort du har slått på tenningen.

 

Spesifikasjoner og funksjoner (Se fullstendige spesifikasjoner under)
En stor skjerm på 22,7 cm (8,95 tommer) gjør alt lett tilgjengelig. Den robuste braketten kan justeres i tre retninger og fleksibelt monteres i en rekke ulike kjøretøy. Koble til en kompatibel Apple- eller Android-smarttelefon for å få veibeskrivelser, strømme musikk mm.

  • Stor berøringsskjerm på 22,7 cm (8,95 tommer)
  • Single DIN-chassis gir deg flere monteringsalternativer
  • EXTRA BASS™ gjør bassen dypere6
  • Få virtuelle høyttalere på dashbordet med Dynamic Stage Organiser
  • En ergonomisk inntastingsterminal gjør den enkel å betjene