Kasco Ispropell, Holder havna isfri Motvirker groe på båt og brygge 3/4

Kasco Ispropell, Holder havna isfri Motvirker groe på båt og brygge 3/4

14.554,00 NOK

(inkl. mva.)

Basert på 14 omtaler

Du har valgt følgende produktvariant:
Hk: 3/4

Velg en variant
stk.

Ispropell

Kasco De-icer, eller ispropell på godt norsk, holder havna isfri på en enkel måte ved at vannet sirkuleres. Ved å skape sirkulasjon i vannet sørger ispropellen for at det varmere underlagsvannet kommer opp til overflaten og holder området rundt båten isfritt.

Monteres under båten eller brygga ved hjelp av medfølgende tau, eller med universal monteringsbrakett (tilleggsutstyr). Vertikal montering gir en sirkulær åpning i isen, mens vinklet montering gir en oval åpning. Dette er ikke bare en propell for å holde havnen isfritt. Sirkulasjon av vannet vil hjelpe mot dårlig lukt og forbedre vannkvaliteten i havner med stillestående vann og det kan også forhindre og motvirke groe på båt og brygge.

Hvor stort område som holdes isfritt avhenger av monteringsmåte og størrelse på ispropell. Tabellen under viser ca isfritt område:

Størrelse ispropell Vinklet montering Vertikal montering
1/2 HK 7 x 17 meter  11 meter
3/4 HK 9 x 23 meter  15 meter

 

OBS!
Anbefaling fra Kasco: Der saltinnholdet i vannet er over normalen, eller det er problemer med elektrolytisk tæring så er det veldig lurt å sette zink på beskyttelsesgitter

 

I esken:

Ispropell, 8m strømkabel, sinkanode, gitter i rustfrittstål, tau for montasje av ispropell (2x6m), brukermanual

Spesifikasjoner:

1/2 HK:
Spenning: 220V
Effekt: 370W (0,5 hk)
Diameter: 220 mm
Høyde: 292 mm
 

3/4 HK:
Spenning: 220V
Effekt: 560 watt (3/4 hk)
Diameter: 220 mm
Høyde: 355 mm

Motoren har innebygget overbelastningsvern med automatisk reset-funksjon. CE-godkjent. Ispropellen er fylt med miljøvennlig olje slik at vann ikke trenger inn til elektriske komponenter.