Java Sea Intervallbryter For viskermotor m/selvparkering Maks 3A/motor 5 intervaller 12/24V

Java Sea Intervallbryter For viskermotor m/selvparkering Maks 3A/motor 5 intervaller 12/24V

1.195,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale

Modell/varenr.: 1044000
Vekt: 0,5 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager(bestillingsvare)
stk.

Java Sea Intervallvisker IW
IW består av et betjeningspanel hvor du kan styre intervall på opptil tre vinduer samtidig. Kobles parallelt på de av/på bryterne du allerede har, eller direkte i nye installasjoner. Det eneste du må ha for å kunne bruke IW er viskermotorer med selvparkering. Når du slår av IW, vil den huske innstillingene fra forrige gang du brukte den.
Har du viskermotorer som krever mye strøm, eller du har viskerbrytere som er koblet mot jord (minus) i det elektriske anlegget, har vi laget et eksternt rele-kort IW RK.

Eksisterende installasjoner:
IW kobles parallelt med de av/på bryterne du allerede har (ved to hastigheter kobler du til laveste hastighet), dvs på ledningen mellom bryter og viskermotor, der det er lettest å komme til. Dette gjør at du også kan bruke bryterne for å viske kontinuerlig, uten at du behøver å slå av IW. Når du ikke lenger trenger å viske kontinuerlig, kan IW overta igjen.

Ne installasjoner:
IW kan også kjøre viskerne kontinuerlig. Dermed kan du sløyfe ordinære brytere og la IW styre hele viskerfunksjonen. Bare ved bruk av motorer med to hastigheter må du bruke eksterne brytere for å kunne veksle mellom høy og lav hastighet.

Lyset i lampene reguleres automatisk for å unngå å bli blendet under nattseilas.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER IW:
Størrelse : 60x60mm
Intervall : Kontinuerlig, 5, 10, 15 eller 20 sekunder
Spenning : 10 - 32V DC
Strømtrekk uten ekstra relé : Maksimum 3,0A/viskermotor v/12V DC &nbs