Isiteek Randplank 60mm hvit nating 0,33m2

Isiteek Randplank 60mm hvit nating 0,33m2

669,00 NOK

(inkl. mva.)
Ingen produktomtale
Modell/varenr.: 20701-08
Vekt: 1 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Isiteek er en syntetisk teakimitasjon som både ser og føles ut som ekte teak. Fordelene med Isiteek er mange -i tillegg til miljøgevinsten er det tilnærmet vedlikeholdsfritt og vaskes enkelt ved hjelp av såpe og vann, uten bruk av kjemikalier. Et Isiteek dekk er et sklisikkert og lyddempende alternativ der strukturen i overflaten enkelt kan endres til ønsket utseende ved hjelp av standard slipepapir.

Isiteek-plankene er 4 mm tykke og limes sammen med pvc-lim (20701-10)

Det ferdige produktet limes til dekk ved hjelp av konstruksjonslim eller epoxy.

Fremgangsmåte:
Først lager man en mal av papp eller papir av det området som man ønsker å legge Isiteek. Produktet leveres på rull, så det bør med fordel rulles ut og legges flatt et døgn i romtemperatur i forkant av arbeidet. Man kutter plankene litt større enn nødvendig lengde for å ha noe å gå på. Deretter limes plankene sammen, sørg for at de sitter godt inntil hverandre. Bruk gjerne tape for å holde dem sammen og vekter/lodd for best mulig resultat. La limet herde i 15 min og fjern overskytende lim med kniv. Restene etter limet pusses bort med 40-60 slipepapir, slip alltid i lengderetningen. Det ferdige produktet kan flyttes etter ca en halvtime, gi det mer tid hvis temperaturen er under 20 grader (ca 1 time ved 16-18 grader). Hvis du ikke skal legge randplank/hjørneplank; kutt det ferdige belegget litt større enn malen og puss/slip ned til du har lik størrelse som malen. Puss området du skal legge Isiteek på med 40-60 slipepapir for god vedheft og lim det ferdige produktet på området du ønsker. Sørg for at området er rent og avfettet før liming.

For legging av randplank / hjørneplank:
Sørg for at belegget du har limt sammen har samme størrelse og form som malen. Randplankene er 60mm brede, så man må fjerne 60mm rundt hele belegget. Bruk passer el.lign. kutt av litt mindre enn nødvendig, resten pusses/slipes bort. Deretter limes randplankene på ved hjelp av pvc-limet 20701-10. Hvis man ønsker å legge hjørneplank med nater så må belegget først limes fast på ønsket område. Deretter kuttes og limes hjørneplanken slik at det er 5mm avstand til belegget. La hjørneplanken herde. Legg natemasse i sporet og puss/slip bort rester av natemassen når den har herdet.

For å bygge og installere 1m2 av Isiteek trenger du 2 tuber konstruksjonslim (600g).