Hummerteine fritidsfiske 9 kg Solid hummer-/krabbeteine Vekt 9 kg Luke i topp

Hummerteine fritidsfiske 9 kg Solid hummer-/krabbeteine Vekt 9 kg Luke i topp

799,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale

Modell/varenr.: 2102297
Lagerstatus: På lager
stk.

Kategori: Tilbehør

Produkt
Pris
Status
Antall

Solid teine med innerkalv, for yrkes- og fritidsfiske

Teinen er laget i plastbelagt stål, med nett av kraftig nylon, har kraftig agnpose og kommer ferdig med kombinasjonsfluktåpninger for krabbe/hummer (60mm/80mm).
Toppluke for enkel tømming av teina.For deg som ønsker en litt lettere teine, lettere å dra opp for hånd enn de tyngre proff-teinene.Stengekrokene til toppluka er festet med bomullstråd og en bomullstråd er sydd inn i en åpning i nettet. Om du mister teina i sjøen vil bomullstrådene råtne etter en viss tid i saltvann, og frigjøre luka og åpningen i nettet, slik at eventuell fangst har mulighet til å slippe ut.Vekt: 9 kg Mål: 88 x 45 x 39,5 cm.

NB! Husk å registrere deg før hummerfisket starter, og sett deg inn i og følg Fiskeridirektoratets regler for hummerfiske. Vi gjør deg spesielt oppmerksom på kravet om bruk av bomullstråd (råtnetråd) på teinene (se dokumentarkiv for monteringsbeskrivelse).
Du finner regler for hummerfiske her:  https://www.fiskeridir.no/Fritidsfiske/Artar/Hummarfiske

OBS! Nye krav til merking og rømningshull fra 1. januar 2022: https://www.fiskeridir.no/Fritidsfiske/Nyheter/2021/nye-krav-til-merking-og-rommingshull
Se fiskerimerke 2102385