Cyberbond TT69 gjengelås og pakning

Cyberbond TT69 gjengelås og pakning

229,00 NOK

(inkl. mva.)
Ingen produktomtale
Modell/varenr.: 1767-95
Vekt: 0,5 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Fire produkter i ett. TT 69 er et anaerobt lim og tettemiddel med fire bruksområder: skruesikring, rørgjengetetning, flatetetning/pakning, lagerinnfesting.

Anaerobt vil si at limet herder ved utesluttelse av surstoff, og kontakt med metall. Eksempler på bruk: Gjengesikring, sikring og fastsetting av skruegjengeforbindelser. Gjengetetning, tetting av rørsammenføyninger. Lagerinnfesting, festing av lager og hylser. Pakning, tetting mellom flater, pakkbokser etc.

TT 69 har en viskositet som gjør den egnet til forskjellige dimensjoner, og har en tixotrop innstilling som gjør at den fyller spaltene mellom materialene. TT 69 er like egnet til å sikre låsebolter i fortøyningssjakler, sikre rørgjennomføringer, og tette pakkflater, som til sikring av alle typer skruesammenføyninger mot å løsne.
Et annet moment er at ved å sikre en gjengesammenføyning med et anaerobt tettemiddel, vil man samtidig som at forbindelsen sikres mot å løsne utilsiktet, ha muligheten til å løse forbindelsen senere, da det ikke vil kunne danne seg rust og korrosjon inne i gjengene.

TT 69 leveres i en praktisk pumpeflaske som gir en svært presis og renslig påføring. Etter bruk settes lokket på og man unngår søl fra flasken.
35 gram.