Garmin ais 600 klasse b ais transponder

Garmin ais 600 klasse b ais transponder

11.690,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale

Modell/varenr.: ais600
Vekt: 2 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager(bestillingsvare)
stk.

Legg til et nytt nivå av sikkerhet og bekvemmelighet til fartøyet ditt med Garmin AIS 600 transceiver. Denne svarte boksen AIS-transceiveren lar deg motta AIS-måldata samt overføre din egen fartøysinformasjon til andre AIS-mottakere i ditt område.

AIS 600 hjelper deg med å unngå kollisjoner ved å hjelpe deg med å spore og kontakte alle i området med et MMSI-nummer. Enten du holder kontakten med sjøfolk i området eller sporer andre båter på lignende kurs, vil du kunne dele informasjon mellom fartøyene for økt sikkerhet og større tillit på det åpne farvannet. AIS 600 bruker også ClearTrack-teknologi, som sikrer at det ikke er noen avbrudd i AIS-trafikkposisjonen mens VHF-radioen er i bruk. I tillegg integreres AIS 600 med en Garmin-kartplotter og VHF-radio via NMEA 2000®, noe som gir deg muligheten til å starte et anrop til et hvilket som helst MMSI-mål direkte fra kartplotteren ved å velge 'ring med radio'-funksjonen.

AIS 600 er NMEA 2000-sertifisert og legges enkelt til ditt eksisterende Garmin-maritime nettverk. Når den er installert, styres AIS 600 via kartplotterdisplayet. Du har all informasjonen du trenger rett ved fingertuppene for å ta beslutninger med tillit. I tillegg kommer AIS 600 med en innebygd Active splitter som lar én VHF-antenne betjene både AIS 600 og enhver VHF-radio med minimalt signaltap.

Funksjoner

  • Hjelper under navigering og for å unngå kollisjoner.
  • NMEA 2000-sertifisert
  • Integrert splitterboks gjør at det er tilstrekkelig med én VHF-antenne for både AIS 600 og en VHF-radio
  • ClearTrack-teknologi sørger for at det ikke er noen avbrudd i mottaket
  • Integrerte AIS-måldata med informasjon vist direkte på kartplotteren
  • Alarm (CPA) via radar for å unngå kollisjoner
  • Integrert GPS-mottaker
  • Tokanals AIS-mottaker
  • Klasse A og klasse B mottak

I boksen

AIS 600;GA 30 GPS-antenne med stang og overflatemontering;Strømkabel;Sikkerhetsrelatert melding (SRM)-kabel;NMEA 2000® fallkabel (2 m);VHF-forbindelseskabel (1,2 m); Monteringsutstyr;NMEA 2000 T-kontakt ;USB-kabel;PC/programvare-CD;Dokumentasjon